Hockeyschool in de meivakantie

Wil je extra trainingen voor de selecties beginnen? Of gewoon een paar dagen je techniek verbeteren? Schrijf je dan snel in voor de Techniekschool in de Meivakantie.

Onder leiding van de hoofdtrainer gaan we in kleine groepjes (ongeveer 6 kinderen van je eigen leeftijd) aan de slag om je techniek te verbeteren. Elke dag zal er een andere techniek centraal staan waaraan we zullen werken. Doel is om aan het eind van de dag je techniek verbeterd te hebben.

Vanaf maandag 2 mei t/m vrijdag 6 mei trainen we elke dag van 10.00 tot 11.30 uur op het waterveld van HVM. Kosten voor deze 5 trainingen zijn in totaal €50 per kind. Graag contact betalen bij aanvang. De enige eis die wij stellen is gemotiveerd zijn om nieuwe dingen te leren. Aan het eind van de training staat er limonade en fruit klaar.

Mocht het je niet alle dagen lukken, is het in overleg mogelijk om een aantal dagen mee te doen. Aanmelden kan door een mail te sturen naar hoofdtrainer@hvmijdrecht.nl. Vermeld hierbij de volgende gegevens:

* Je naam
* Het team
* Emailadres
* Telefoonnummer
* Welke techniek je wil verbeteren

Ik zie jullie aanmelding graag tegemoet. Ik heb er zin in, hopelijk jij ook!

Groetjes, EJ